AES News » AES Audio Product Education Institute promoot wekelijkse online evenementen in de maand juni

— Sterke opeenvolging van online sessies van juni 2021 van het AES APEI-initiatief zal zich richten op kunstmatige intelligentie en machine learning, automotive audio, modellering en meting, en toeleveringsketen en sourcing —

Het AES Audio Product Education Institute (APEI) organiseert in juni 2021 een reeks van vier online evenementen, gericht op enkele van de meest dynamische onderwijspijlers: kunstmatige intelligentie en machinaal leren, automotive audio, modellering en meting, en toeleveringsketen en sourcing. De sessies zullen topexperts uit de industrie en bedrijven in elk aandachtsgebied bevatten.

De webinars vinden elke woensdag in juni plaats om 9.00 uur Pacific (12:00 PM Eastern), te beginnen met de sessie van 2 juni, gericht op “Artificial Intelligence, Machine Learning en Voice Interfaces on the Edge”. Dit wordt het eerste AI&ML-evenement sinds Steve F. Willenborg, VP Sales bij Linkplay Technology, de voorzitter van de APEI AI&ML-pijler aanvaardde. Willenborg zal een introductie geven in het productontwikkelingsproces en de tools en technologieën verkennen voor het ontwerpen en integreren van AI&ML in producten. Hij zal worden vergezeld door Jeff Rogers, medeoprichter en VP Sales bij Sensory, die het audioproductpotentieel van geavanceerde AI en ML zal uitleggen, enkele van Sensory’s belangrijkste technologieën zal introduceren voor spraakinterfaces die volledig op het apparaat zijn geïmplementeerd, en de ontwikkeling van nieuwe voice UI’s in smart home-producten, apparaten en zelfs speelgoed.

Willenborg, een internationale executive met een sterke achtergrond in engineering en bedrijfsontwikkeling voor meerdere productmarktsegmenten, heeft gedurende een carrière van meer dan 35 jaar samengewerkt met enkele van de meest iconische bedrijven in audio, consumentenelektronica en automotive. Bij Linkplay Technology is hij direct betrokken bij het ondersteunen van bedrijven en merken bij de ontwikkeling van slimme audio-oplossingen, software/firmware-ontwikkeling en de integratie van draadloze audio, device cloud-software en streaming content.

De week daarop is het volgende online APEI-evenement een Automotive Audio-sessie over Remote Sound Tuning in Automobiles, 9 juni 2021. In dit webinar worden tools en praktijken besproken voor het op afstand meten van een autoaudiosysteem, het visualiseren van de gegevens en het auraliseren en afstemmen van de systeem, met een zeer nauwkeurige nauwkeurigheid van de ervaring in het voertuig. Roger Shively (JJR Acoustics, LLC), APEI’s Automotive Pillar Chair, zal samen met Shelley Uprichard, onafhankelijk audio-ingenieur, de sessie co-hosten en presenteren over het subjectieve evaluatiewerk.

Marc Levasseur, onafhankelijk audio-ingenieur en consultant, met uitgebreide ervaring in het afstemmen van audiogeluid in auto’s, zal zijn gebruik van Illusonic’s oplossingen beschrijven, samen met Christof Faller (oprichter van Illusonic), die systeemauralisatie zal demonstreren met head-tracking en compensatie van hoofdtelefoons. Ten slotte zal Michael Fabry, General Manager bij DSP Concepts Germany, voormalig oprichter van S1nn en manager van audiosystemen voor bedrijven als Harman/Becker en Bose, demonstreren hoe de akoestische voetafdruk van een voertuig en systeem wordt vastgelegd en offline wordt afgesteld. De twee uur durende sessie wordt afgesloten met een gelegenheid voor vragen van de aanwezigen.

Een week later, op 16 juni, zal een nieuw APEI-webinar over modellering en metingen gaan over het bereiken van doelstellingen voor luidsprekerontwerp met behulp van multifysica-simulatie. In dit webinar bespreken Lakshmikanth Tipparaju, Senior Acoustic System and Transducer Engineer bij Dolby Laboratories, en Jinlan Huang, COMSOL Applications Engineer, de rol van modellering en metingen in het luidsprekerontwerpproces.

Tipparaju zal projectervaringen delen met het ontwerp van een hoogtekanaalluidspreker voor meeslepende audio-opstellingen, en hoe simulatie, metingen en experimenten ervoor hebben gezorgd dat het ontwerp aan de vereisten voldeed. In de tweede lezing zal Huang het gebruik van simulatie in het ontwerp van audiosystemen en de verschillende numerieke benaderingen die in aanmerking komen voor multifysische modellering van luidsprekers in detail beschrijven.

Als afsluiting van de serie van juni op 23 juni, biedt de consequent inzichtelijke reeks webinars van het Audio Product Education Institute, gericht op Supply Chain & Sourcing, perspectieven van twee gerenommeerde ontwerphuizen waarvan de vertegenwoordigers de rollen en bijdragen van hun bedrijf zullen bespreken als een essentiële ondersteuningsoptie voor merken in alle kritieke stadia van productontwikkeling, en hoe de ontwerpbedrijven verschillende perspectieven in audiodesign en engineering verkennen. Details worden binnenkort bevestigd op de APEI-website.

Meer gedetailleerde informatie over de inhoud, biografieën van sprekers en registratie voor elk van deze evenementen is beschikbaar op de website van het Audio Product Education Institute, op de respectieve evenementpagina’s.

Registratie is nu geopend voor het evenement van 2 juni: Artificial Intelligence, Machine Learning en Voice Interfaces on the Edge. Zoomregistratielink: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_VeDyQ1J_SFG5NsJLpK41kw

Informatie over alle aankomende APEI-evenementen is hier beschikbaar: https://audioproducteducationinstitute.org.

Meer informatie

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bjornleukemans
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0