AES-nieuws » AES-webinarserie neemt op 17 mei AES67 over Wide Area Networks over

De eerste AES Standards Webinar, gepresenteerd door de co-voorzitters van de SC-04-03-A Task Group, Merlijn Van Veen en Roger Schwenke over de meting van de maximale SPL van de luidspreker, trok meer dan 250 deelnemers aan ons evenement op 29 maart.

Maak plannen om met ons mee te doen aan onze tweede in de serie zal zijn om 16:00 GMT op 17 mei, wanneer Nicolas Sturmel het werk zal presenteren van SC-02-12-M die een standaard ontwikkelt voor het bedienen van AES67-netwerkaudio via wide area netwerken . Schrijf je nu in bij https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_-C_RKQfqRDqkUHlN8vqUcA

Deze webinars gaan niet uit van een hoge mate van bekendheid met het technische onderwerp dat wordt gepresenteerd en zijn dus geschikt voor een breed publiek. Of je nu in het veld werkt en de opkomende standaard wilt begrijpen, op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de audio-industrie of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe dingen, deze serie mag je niet missen.

In het derde deel in de serie bespreekt Bill Whitlock problemen in het analoge interfacewerk dat wordt gedaan door SC-05-05. Het vierde webinar wordt gehost door Anthony Kuzub, voorzitter van SC-05-02, die zijn werk zal presenteren over het verzenden van analoge en AES-3-audio via quad twisted pair-bekabeling.

Bezoek de AES Standards Blog voor updates – https://www.aes.org/standards/blog/

Meer informatie

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bjornleukemans
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0