AES-nieuws » Inschrijving AES Immersive Audio Academy-serie geopend voor evenement van 17 juni

— De tweede-in-serie Immersive Audio Academy van de AES biedt inzichten van topproducenten en onderzoekers in de industrie, biedt hands-on meeslepende muziekmixmogelijkheden en meer voor aanwezigen —

Leiders op het gebied van meeslepende audio zullen op donderdag 17 juni van 9.00 tot 18.00 uur ET samenkomen voor de volgende-in-serie AES Immersive Audio Academy, die wordt gestreamd naar een wereldwijd publiek. Voortbouwend op het eerste Immersive Audio Academy-evenement van de AES, gehouden in februari 2021, zal dit eendaagse online evenement, georganiseerd door de medevoorzitters van de Immersive Audio Academy, Steve Martz en Andres Mayo, zich richten op opkomende muziekproductietechnologieën en workflows in meeslepende en binaurale audio met exclusieve presentaties door enkele van de toonaangevende innovators in het veld. AES Immersive Audio Academy-industriepartners voor deze aflevering in de Academy-serie zijn Fraunhofer en New Audio Technology.

Het evenementenprogramma van de AES Immersive Audio Academy biedt een gevarieerd programma van presentaties gericht op het aanbieden van een goed afgerond educatief evenement dat zal leiden tot verdere innovatie binnen de industrie. In de sessie “Preserving the Artistic Intent in Immersive Music” bespreken panelleden Wilfried Van Baelen, Frank Filipetti Darcy Proper en Thomas Walravens hun benadering van immersieve audioproducties en hun meest effectieve workflowoplossingen. Verder gaand op de mogelijkheden van meeslepende audio, zal de paneldiscussie “Getting Higher Quality in Immersive Audio” omvatten Andres Mayo, George Massenburg, Eric Schilling en Ceri Thomas die de kwestie behandelen van hoe je geluid van hoge kwaliteit kunt krijgen als je 360 ​​gaat, en het aanbieden van audiovoorbeelden als onderdeel van de presentatie. De sessie “Immersive in Classical Music” zal verder ingaan op een van de meest populaire genres voor meeslepende audio in een informatief panel gemodereerd door Darcy Proper met speciale gasten Malgorzata Albinska-Frank, Kseniya Kawko en Ulrike Schwarz.

De sessies van de dag zullen uitmonden in een 3,5 uur durende hands-on Master Class, “Mixing Music in Immersive”, georganiseerd door Ronald Prent. In de afgelopen 30 jaar heeft Prent zich gevestigd als een specialist in meeslepende audio, niet alleen baanbrekend op het gebied van multichannel mixing, maar speelde hij ook een sleutelrol in de conceptualisering en ontwikkeling van nieuwe technologie die nodig is om te voldoen aan de eisen van werken in 5.1 en andere progressieve meerkanaalsformaten met hoge resolutie.

AES Immersive Audio Academy 2-registratie kost slechts $ 49 voor AES-leden ($ 99 voor niet-leden) en is nu beschikbaar op AESShow.com/immersive2.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bjornleukemans
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0