AES News »AES Show Spring 2021 Convention viert” Global Resonance “25 – 28 mei

AES Show Spring 2021 opent zijn virtuele deuren van 25 – 28 mei en biedt deelnemers opnieuw de meest uitgebreide manier om te luisteren, te leren en contact te maken met audio-peers en professionals van over de hele wereld voor een allesomvattende ervaring als geen ander. Gedurende de vier dagen van de Conventie zullen 65 workshops en paneldiscussies evenals acht Tech Tours worden gepresenteerd in 72 uur aan geplande streamingsessies via twee kanalen; een Zoom-room zal vol zitten met Q&A en interactieve dialoogsessies; en Discord zullen worden ingezet om de zeer gewaardeerde sociale netwerkcomponent van de conventie te bieden. 67 Papers and Engineering Briefs bieden nog eens 15 uur aan On Demand-content, en alle gestreamde sessies worden na de eerste streaming toegevoegd aan de On Demand-contentcatalogus. Het thema van het evenement van “Global Resonance” is een voorbeeld van de impact die de Audio Engineering Society blijft hebben op de wereldwijde audio-industrie, terwijl we deze mijlpaal 150e AES International Convention vieren.

Hoogtepunten van de AES Show Spring 2021 Convention zijn onder meer:

Topnamen in Audio Verhelderen over de heetste onderwerpen van vandaag
De AES Show Spring Convention van dit jaar belicht 213 van de slimste namen in audio-engineering – van Keynote-toespraken van Eelco Grimm, Marina Bosi en Lenise Bent tot de Heyser Lecture met Diana Deutsch, GRAMMY®-winnende artiest Laurie Anderson, audiopionier, technoloog en GRAMMY Award-winnaar George Massenburg, Rock and Roll Hall of Fame-inductee Hank Shocklee en nog veel meer.

Mogelijkheden voor audio-educatie en loopbaanontwikkeling
De AES Show biedt opnieuw een breed scala aan mogelijkheden voor audiostudenten en mensen die hun carrièremogelijkheden willen uitbreiden. AES Student-leden ontvangen aanzienlijke kortingen op AES Show-registratie om alle sessies bij te wonen, inclusief onze speciale evenementen voor student- en loopbaanontwikkeling, vergaderingen en activiteiten van AES Student Delegate Assembly, evenementen voor studentenopnamecompetitie en meer.

Actuele presentaties, workshops en evenementen
AES-conventies zijn de belangrijkste bestemming voor alles wat met audio te maken heeft. Van de nieuwste technologieën en technieken tot de audio-armaturen die de kunst en wetenschap van audio voortstuwen en inspireren, de AES Show presenteert het beste op het gebied van akoestiek en psychoakoestiek, archivering en restauratie, auto-audio, uitzending en online levering, educatie, elektronische dansmuziek , Ontwerp en toepassingen van elektronische instrumenten, game-audio/audio voor virtuele en augmented reality/ruimtelijke audio, historische gebeurtenissen en innovaties, netwerkaudio, productontwikkeling, opname en productie, student- en loopbaanontwikkeling, geluidsversterking, speciale evenementen en meer.

Virtuele technische rondleidingen door toonaangevende audioproductiefaciliteiten
Nogmaals, de AES zal aanwezigen meenemen voor rondleidingen door enkele van ‘s werelds toonaangevende studio’s en productiefaciliteiten. Lees meer over hoe je virtueel met ons mee kunt reizen naar onder andere Menno van der Veen Tube Amplifiers en STMPD Studios; Level Acoustics & Vibrations Lab en Studio 150; Concertgebouw Amsterdam en Willem Twee Studio’s; en Nederlands & Nederlands en Picturae.

Presentaties van wetenschappelijk onderzoek bepalen het tempo voor toekomstige audio-innovaties
De Audio Engineering Society is de toonaangevende organisatie voor het promoten van vooruitgang in audio en het verspreiden van nieuwe kennis, onderzoek en standaarden in de hele industrie. De AES Show biedt wetenschappelijk onderzoek Papers en Engineering Briefs en aanverwant materiaal van audio-onderzoekers over de hele wereld. Er zijn Q&A-sessies gepland om de auteurs te ontmoeten en uw vragen te stellen. De prijzen voor Best Paper en Best Student Paper van de Convention zullen ook worden uitgereikt tijdens de openingsceremonie van de AES Show, en die papers zullen te zien zijn in de livestreamed content.

Meer speciale evenementen, meer manieren om de AES Show te ervaren
Van onze Women in Audio Special Events, tot het Abbey Road Spatial Audio Forum, tot speciale aankondigingen over aankomende initiatieven van de AES en ons exclusieve livestreamed orgelonderzoeksevenement, de AES Show is het audio-evenement van het seizoen. Speciale evenementen omvatten ook presentaties van AES Show Spring Convention 2021 Platinum Partners Dell Technologies, Genelec, Harman en IMES (Iron Mountain Entertainment Services). Deelnemen aan AES Show Spring 2021 als Bronze Partners zijn COMSOL, Klippel en New Audio Technology.

AES-leden kunnen zich registreren tegen een speciaal gereduceerd tarief van slechts $ 139 ($ 99 voor AES-studentenleden), met de kosten voor niet-AES-leden van $ 264, inclusief een jaar volledig lidmaatschap van de Audio Engineering Society en voordelen.

Bekijk de volledige details van het AES Show Spring 2021 Convention Tech Program en registreer u nu op AESEurope.com.

Meer informatie

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Bjornleukemans
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart