AES-nieuws » AES Show Spring 2021 Convention Tech-programma en details nu online

— Begin met het plannen van uw AES Show-ervaring en bereid u voor om “Global Resonance” te vieren op de mijlpaal AES 150e Internationale Conventie —

Terwijl de opwinding toeneemt voor de aanstaande AES Show Spring 2021 Convention, heeft de Audio Engineering Society de technische programmadetails en de evenementenkalender vrijgegeven die open staat voor deelnemers, 25 – 28 mei. samengesteld om inzichten te bieden in audiotechnische technologieën en -technieken van een breed scala aan presentatoren van over de hele wereld. Dell Technologies, Genelec, Harman en IMES (Iron Mountain Entertainment Services) zijn AES Show Spring Convention 2021 Platinum Partners, vergezeld door Bronze Partners Comsol en New Audio Technology. Informatie en registratie zijn nu beschikbaar op AESEurope.com.

De AES Show zal opnieuw hoogwaardige educatieve evenementen, workshops en tutorials, paneldiscussies, netwerkmogelijkheden en meer bieden, ontworpen om audio-ingenieurs, studenten, onderzoekers, docenten en andere beroemdheden uit de industrie samen te brengen die klaar zijn om zich met alles bezig te houden met audio. Door gebruik te maken van bewezen interactieve en streamingtechnologieën, biedt de AES Show Spring Convention drie kanalen voor het streamen van content in Midden-Europese zomertijd, met extra sessies die op aanvraag beschikbaar zijn. Streamcast-sessies worden binnen 24 uur na hun geplande presentatie toegevoegd aan de on-demand bibliotheek om deelnemers de kans te geven bijna elk evenement dat de AES Show te bieden heeft, te zien.

“De beste tradities van AES Convention Technical Programs worden gerealiseerd in deze 150e AES International Convention”, zegt Bert Kraaijpoel, Convention Co-Chair. “De inhoud zal het volledige bereik van professionele audio omvatten.”

Convention Co-Chair Ruud Kaltofen voegt toe: “Het nieuwste op het gebied van audio-onderzoek, technologie en toepassing zal worden gepresenteerd door de knapste koppen in de branche. En aangezien het technische programma beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding, zonder reiskosten of risico, en betaalbaar is, is de kans om te leren gewoonweg uitstekend.”

Sessieonderwerpen die aan bod komen zijn onder meer akoestiek en psychoakoestiek, archivering en restauratie, auto-audio, uitzending en online levering, educatie, elektronische dansmuziek, ontwerp en toepassingen van elektronische instrumenten, game-audio/audio voor virtuele en augmented reality/ruimtelijke audio, historische gebeurtenissen en Innovaties, netwerkaudio, productontwikkeling, opname en productie, student- en loopbaanontwikkeling, geluidsversterking, speciale evenementen en meer. “De 150e conventie zal voortbouwen op de groeiende expertise van de Society in het creëren van succesvolle online evenementen en de deelnemerservaring blijven verbeteren”, zegt Rafael Kassier, AES Show Spring 2021 Workshops & Tutorials Chair. “Samen met uitstekende inhoud hebben we ijverig gewerkt om meer netwerkmogelijkheden voor aanwezigen en interactie tussen aanwezigen en presentatoren op te nemen – het gemeenschapsaspect van AES-conventies dat zo is gemist in een jaar van isolatie.”

AES-leden kunnen zich nu registreren tegen een speciaal gereduceerd tarief van slechts $ 139 ($ 99 voor AES-studentenleden) met de kosten voor niet-AES-leden van $ 264, inclusief een jaar volledig Audio Engineering Society-lidmaatschap en voordelen. Bekijk de volledige details van het AES Show Spring 2021 Convention Tech Program en registreer u nu op AESEurope.com.

Meer informatie

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Bjornleukemans
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart