AES Nieuws » AES 2021 Verkiezingsstemming nu geopend

De AES 2021-verkiezing is begonnen voor de volgende groep officieren en gouverneurs om bij te dragen aan het leiderschap van de Society. Twee voorgestelde wijzigingen van de AES-statuten zullen ook ter stemming worden gebracht. Stemmen kan alleen online en eindigt op vrijdag 2 juli 2021 om 17:00 uur EDT.

Op het stembiljet staan:

President-elect

Glenn Lorbecki

Bruce Olson

Vice-president Centrale Regio, VS en Canada

Ian Corbett

William Schulenburg

Vice-president Centrale Regio, Europa

Rafael Kassier

Ewa Lukasik

Vice President Zuidelijke Regio Europa, Midden-Oosten, Afrika

Ufuk Onen

Alberto Pinto

Vice-president Latijns-Amerikaanse regio

Jorge Azama

Carlos Cuevas

Vice-president Azië-Pacific Regio

Kazuhiko Kawahara

Yong Shen

Gouverneur (3 in het algemeen om gekozen te worden)

Prins Charles Alexander

Areti Andreopoulou

Geir Kristoffersen

Hyunkook Lee

Ezequiel Morfi

Per Sjösten

Kandidaat AES-profielen, een PDF van alle kandidaat-biografieën en uitleg en details van de voorgestelde statutenwijzigingen zijn gekoppeld aan www.aes.org/elections/2021_Election_Info.cfm

Alleen leden met een goede reputatie mogen stemmen bij de verkiezing; medewerkers en studenten zijn niet stemgerechtigd. Leden van wie het lidmaatschap is verlopen of geassocieerde leden die hun status willen upgraden naar lid om te kunnen stemmen, moeten uiterlijk op 25 juni 2021 om 17.00 uur EDT vernieuwen of upgraden. Lidmaatschappen kunnen worden verlengd via het AES-ledenportaal op http://portal.aes.org/ en geassocieerde leden kunnen een upgrade naar de Lid-status aanvragen op: secure.aes.org/membership/upgrade/. Er zijn geen kosten voor upgrades; upgrade-applicaties kunnen tot 48 uur duren om te verwerken.

Een service van derden, Global Election Service, wordt gebruikt om de veiligheid van het verkiezingsproces te waarborgen. Aan Vrijdag 21 mei 2021 zullen alle leden met een goede reputatie via de Global Election Service steminstructies per e-mail ontvangen via helpdesk@voteges.com. Deblokkeer dit adres of controleer uw filter voor ongewenste e-mail/spam om de ontvangst van verkiezingsmateriaal te verzekeren. Tijdens de stemperiode kunt u ook rechtstreeks naar de stemsite gaan op aes.gesvote.com/ en log in met uw AES-lidgegevens.

AES-leden worden aangemoedigd om hun stemrecht en verantwoordelijkheid als lid uit te oefenen door deel te nemen aan de verkiezingen.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Bjornleukemans
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart