Nieuws
Nieuws toegevoegd op 12 april 2015.
Bjorn 19e in Parijs-Roubaix
Bjorn is vandaag 19e geworden in Parijs-Roubaix. De wedstrijd werd gewonnen door de Duitser Degenkolb die Van Avermaet en Stybar klopte in de spurt.

Nieuws toegevoegd op 05 april 2015.
Bjorn 27ste in Ronde van Vlaanderen na brute pech
Bjorn is vandaag 27ste geworden in de 99ste Ronde van Vlaanderen die gewonnen werd door de Noor Kristoff. De renner van Katusha versloeg de Nederlander Terpstra in de spurt.
Bjorn reed een puike wedstrijd en was nog volop in de running voor een mogelijk spraakmakende uitslag toen hij in volle beklimming van de Kruisberg kettingproblemen kreeg. Meteen kon hij een mooie uitslag vergeten.

Nieuws toegevoegd op 29 maart 2015.
Bjorn vandaag 21ste in heroische Gent-Wevelgem
Bjorn is vandaag op de 21ste plaats geƫindigd in Gent-Wevelgem op 6'54 van de laureaat. De wedstrijd werd gewonnen door de Italiaan Luca Paolini die op enkele kilometers van het einde ontsnapte uit een selecte kopgroep. Nikki Terpsra werd tweede en Geraint Thomas derde. Door de uitzonderlijke weersomstandigheden (gevaarlijke felle rukwinden en regen)werd het hele deelnemersveld al erg vroeg door elkaar gerammeld.

Nieuws toegevoegd op 27 maart 2015.
Bjorn 12e in E3 prijs Harelbeke
Bjorn heeft vandaag een mooie prestatie afgeleverd in de E3 prijs Harelbeke. Hij werd twaalfde in een race die gewonnen werd door Geraint Thomas (Sky) die in de slotfase Zdenek Stybar en Peter Sagan achterliet waarmee hij ontsnapt was uit een ruime groep.

Nieuws toegevoegd op 23 maart 2015.
Onzeker voor Dwars door Vlaanderen
Bjorn kwam zondag weer thuis van een tiendaagse stage in het Spaanse Calpe. Hij trainde er keihard in het vooruitzicht van de voorjaarsklassiekers en was zeer tevreden over het bereikte resultaat.Toen hij maandag op training wou vertrekken voelde hij zich echter misselijk en moest hij kort daarna braken. Er werd wijselijk afgezien van training en de Bevelnaar bleef een hele dag in bed. Hij hoopt dat het tij snel keert al houdt hij er rekening mee dat hij woensdag mogelijk forfait zal moeten geven voor Dwars door Vlaanderen. Voorlopig blijven de E3 prijs in Harelbeke en Gent-Wevelgem van zondag wel op het programma staan.


-Nieuws archief-