Nieuws
Nieuws toegevoegd op 21 augustus 2014.
Björn is trui kwijt aan Finetto na 3e rit Limousin
Björn is vandaag zijn trui kwijtgespeeld in de de derde rit van de Tour du Limousin die ging van Le Lac de Vassivière naar Le Maupy - Les Monts. Björn reed nochtans een sterke wedstrijd maar moest enkel in de laatste honderden meters op een heel steile helling, een echte muur, zijn meerdere erkennen in Mauro Finetto die tweede stond in de algemene rangschikking. De Italiaan won de sprint van een elitegroep van een vijftiental renners voor de Fransman Simon en de Italiaan Rebellin. Björn eindigde op de achtste plaats op 15 seconden. In de algemene rangschikking neemt Finetto de leidersplaats over. Björn volgt op de derde plaats met precies dezelfde achterstand als Davide Rebbelin die tweede is maar die meer punten verzamelde. Morgen wordt de laatste rit gereden.

Nieuws toegevoegd op 20 augustus 2014.
Björn behoudt leiderstrui na 2e rit Tour du Limousin
De tweede rit vandaag in de Tour du Limousin tussen Trélissac en Grèzes over 171,8 km werd gewonnen door de Fransman Gautier. Die was de snelste van een ruime groep in een spurt bergop. De Italiaan Rebellin werd tweede en de Est Taaramae derde. Björn zelf eindigde op de achtste plaats en behoudt zijn leiderstrui. Omdat de Fransman Rossetto die tweede stond in het klassement met achterstand arriveerde is de Italiaan Finetto nu opgeschoven naar de tweede plaats. Hij heeft 14 seconden achterstand. Gautier, de winnaar van vandaag, staat derde op 15 seconden.

Nieuws toegevoegd op 19 augustus 2014.
Overwinning in de "Tour du Limousin"
Björn wint de eerste rit in de Ronde van Limousin

Nieuws toegevoegd op 14 augustus 2014.
Björn rijdt Tour du Limousin
Björn zal volgende week van dinsdag tot vrijdag actief zijn in de Tour du Limousin als vervanging van de Eneco Tour waaraan hij wegens een migraineaanval moest verzaken.

Nieuws toegevoegd op 11 augustus 2014.
GEEN ENECO TOUR
Wegens ziekte is Björn niet gestart in de ENECO TOUR.
Wij wensen hem een héél spoedig herstel.


-Nieuws archief-