Nieuws
Nieuws toegevoegd op 01 september 2014.
Vervolg kalender
De volgende wedstrijden waaraan Björn deelneemt zijn :

6 sept : Brussels Cycling Classic
14 sept : GP Scherens Leuven
17 sept : GP de Wallonië
20 sept : Primus Classic Impanis-Van Peteghem
21 sept : GP d'Isbergues

Nieuws toegevoegd op 28 augustus 2014.
Twee puike resultaten
Björn eindigde in de Druivenkoers Overijse als vierde en in de GP Stad Geraardsbergen op de derde plaats.
Telkens was hij mee in de goede ontsnapping, maar het verdiende loon naar werken (een overwinning) kwam er net niet.
Toch kan Björn terugblikken op twee prachtige prestaties.
Volgende wedstrijd : zondag 31 augustus; de GP Plouay

Nieuws toegevoegd op 22 augustus 2014.
Björn : 2de in de eindrangschikking
De rit van vandaag eindigde op een millimetersprint, die gewonnen werd door Belletti. Björn eindigde hierin verdienstelijk derde en geraakte hierdoor aan de nodige bonificaties (4 seconden); waardoor hij over Rebellin wipte naar de tweede plaats in de eindrangschikking op 7 seconden van winnaar Finetto.

Nieuws toegevoegd op 21 augustus 2014.
Björn is trui kwijt aan Finetto na 3e rit Limousin
Björn is vandaag zijn trui kwijtgespeeld in de de derde rit van de Tour du Limousin die ging van Le Lac de Vassivière naar Le Maupy - Les Monts. Björn reed nochtans een sterke wedstrijd maar moest enkel in de laatste honderden meters op een heel steile helling, een echte muur, zijn meerdere erkennen in Mauro Finetto die tweede stond in de algemene rangschikking. De Italiaan won de sprint van een elitegroep van een vijftiental renners voor de Fransman Simon en de Italiaan Rebellin. Björn eindigde op de achtste plaats op 15 seconden. In de algemene rangschikking neemt Finetto de leidersplaats over. Björn volgt op de derde plaats met precies dezelfde achterstand als Davide Rebbelin die tweede is maar die meer punten verzamelde. Morgen wordt de laatste rit gereden.

Nieuws toegevoegd op 20 augustus 2014.
Björn behoudt leiderstrui na 2e rit Tour du Limousin
De tweede rit vandaag in de Tour du Limousin tussen Trélissac en Grèzes over 171,8 km werd gewonnen door de Fransman Gautier. Die was de snelste van een ruime groep in een spurt bergop. De Italiaan Rebellin werd tweede en de Est Taaramae derde. Björn zelf eindigde op de achtste plaats en behoudt zijn leiderstrui. Omdat de Fransman Rossetto die tweede stond in het klassement met achterstand arriveerde is de Italiaan Finetto nu opgeschoven naar de tweede plaats. Hij heeft 14 seconden achterstand. Gautier, de winnaar van vandaag, staat derde op 15 seconden.


-Nieuws archief-