Nieuws
Nieuws toegevoegd op 06 april 2014.
Ronde van Vlaanderen
Björn is vandaag 9e geêindigd in de Ronde van Vlaanderen na een prima wedstrijd waarin hij nadrukkelijk in beeld kwam in de finale.
De wedstrijd werd gewonnen door Fabian Cancellera die Greg Van Avermaet en Sep Vanmarcke en Stijn Vandenbergh klopte in een spurt met vier.

Nieuws toegevoegd op 21 maart 2014.
Nog geen wedstrijden dit weekeinde
Björn heeft de voorbije twee weken bijzonder hard en intensief getraind op Spaanse bodem in ideale weersomstandigheden. De mogelijkheid bestond dat hij dit weekend aan één of twee wedstrijden in Frankrijk zou deelnemen kwestie van terug met de competitie aan te knopen. Björn zelf ziet daar nu echter van af. "Ik denk dat ik er meer baat bij hem om na dat zware labeur op training voldoende rust te nemen in plaats van een vermoeiende reis te maken. Ik blijf thuis uiteraard wel verder trainen om vanaf woensdag dan in Waregem weer in competitie uit te komen."

Nieuws toegevoegd op 17 maart 2014.
Stage in Spanje
Omdat de ploeg niet kon deelnemen aan Parijs-Nice of Tirreno, moest Björn een alternatief vinden om de tijd tussen Driedaagse van West-Vlaanderen en Dwars door Vlaanderen zo goed mogelijk te besteden. Hij heeft ervoor gekozen om voor een kleine twee weken naar Calpe te versassen om daar lang en keihard te trainen. De weersomstandigheden zijn daar op dit moment perfect. Met lange en doorgedreven trainingen en de nodige interval gecombineerd met de nodige rust die hij vindt in zijn tweede verblijf, hoopt Björn de mogelijke achterstand die hij oploopt door een gebrek aan competitie zoveel mogelijk te beperken. De eerste week is alvast naar wens verlopen.

Nieuws toegevoegd op 01 maart 2014.
Omloop Het Nieuwsblad
Björn is vandaag 32ste geëindigd in de Omloop Het Nieuwsblad. De wedstrijd werd gewonnen door de Brit Ian Stannard (Sky) die het haalde voor Van Avermaet (BMC) en Boasson Hagen (Sky).

Nieuws toegevoegd op 19 februari 2014.
1ste rit Ronde van Algarve
Björn is vandaag als 34ste geëindigd in de eerste rit van de Ronde van Algarve. De rit werd gewonnen door de Italiaan Modolo.


-Nieuws archief-